Chi Lini (buc)

Chi Lini (buc)

Chi lini (set).

Reprezinta un simbol al protectiei fata de orice forma de energie negativa (spirite rele, boli, persoane cu intentii rele). Denota putere, o mare ambitie, spirit competitiv, o sanatate foarte buna, perseverenta si faima..

Mai multe detalii

De vânzare De vânzare!
28,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: în stoc

Add to my wishlist

Chi lini (set).

Reprezinta un simbol al protectiei fata de orice forma de energie negativa (spirite rele, boli, persoane cu intentii rele). Denota putere, o mare ambitie, spirit competitiv, o sanatate foarte buna, perseverenta si faima.. Au, de asemenea, forta de a aduce abundenta si prosperitatea. Sunt un excelent suport pentru persoanele importante, protejand afacerile imense (hoteluri, cazinouri, mari magazine, etc). Sunt foarte loiali stapanilor sai, aducandu-le o crestere semnificativa, continua si nelimitata a veniturilor, o cariera excelenta si longevitate.

Se folosesc pentru a proteja casa de hoti, de vecini incomozi sau musafiri nepoftiti, atragand, in acelasi timp, prosperitatea in casa ta si aducand un noroc constant la bani. Te protejeaza pe tine si familia ta chiar de vatamari corporale, de furturi si de situatia de a te intalni cu hotul in casa. Asigura o buna sanatate intregii familii.

La birou te apara de oamenii vicleni, de colegii barfitori si cu ganduri ascunse.

Daca ai un magazin, ii poti plasa la intrare, pentru protectie fata de hoti, pentru a atrage clienti sau langa casa cu bani pentru a atrage bani cash multi.

Coş  

(gol)

Produse noi

Niciun produs noi

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment