Orgon geometrie sacră

Orgon geometrie sacră

Orgon cu geometrie sacră.

0rgonul este o energie naturala, o sursa de energie vitala,pozitiva. Neutralizeaza efectele radiatiilor electromagnetice, indeparteaza gandurile negative ale altora care vin spre noi dar si gandurile negative ale noastre  si creeaza conditiile manifestarii celor positive. Ajuta sistemul imunitar, depresia, insomnia SI relatiile interumane .

Mai multe detalii

De vânzare De vânzare!
99,00 RON TVA inclus

Add to my wishlist

Orgon cu geometrie sacră.CUBUL LUI METATRON

  • Simbolul lui Metatron ne conduce către starea de armonie în iubire, pentru ca noi să ducem o viaţă solară, sănătoasă, echilibrată şi calmă.
    Este alaturi de noi atunci când trebuie sa depunem eforturi importante, în cele mai diverse situatii: relatii afective, împlinirea unor aspiratii, renuntarea la obiceiuri nocive, aplanarea conflictelor prin întelegerea cauzelor etc. Metatron este un arhanghel cu o energie masculina ,care ajuta foarte mult in curatari energetice, in curatarea chakrelor (a centrilor energetici), in eliminarea blocajelor de natura energetica. Simbolul lui Metatron – formă geometrică făcută din lumină folosită pentru a curăţa, pentru a ridica nivelul energetic, pentru a menține pozitivă starea de spirit şi viziunea asupra lumii, pentru a vă trezi pe mai departe capacităţile psihice.

Coş  

(gol)

Produse noi

Niciun produs noi

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment