Bol Tibetan

Bol Tibetan cu 7 metale pretioase si simboluri tibetane

Mai multe detalii

De vânzare De vânzare!
250,00 RON TVA inclus

Add to my wishlist

Bol Tibetan

Bolurile cantatoare purificatoare sunt folosite de mii de ani pentru meditatie, in ritualurile de vindecari si purificari. Se spune ca, atunci cand vibreaza, reproduc sunetul sacru "OM".  
Pentru a-l folosi, trebuie tinut in palma sau pe o bucata de panza moale, apoi lovit usor de trei ori ca sa inceapa sa vibreze. Cand sunetul care iese este constant, acesta trebuie amplificat rotind usor ciocanelul de lemn pe marginea superioara a bolului. Vibratiile purificatoare vor ramane in aer inca mult timp dupa ce bolul nu mai canta.   
Pentru cele mai bune rezultate trebuie sa-l folositi cu regularitate, tinand astfel departe de voi toate energiile negative. La scurt timp dupe ce veti incepe sa folositi acest bol cantator pentru a va purifica locuinta sau biroul, veti observa o excelenta schimbare in bine a atmosferei din familie sau din firma, deoarece vibratiile cu un grad inalt de rezonanta si puritate tin la distanta orice gand sau energie negativa din aer.In Feng Shui, bolurile cantatoare sunt folosite impreuna cu betisoarele parfumate si cu clopoteii tibetani pentru a purifica Chi-ul din casa sau firma si a atrage energiile aducatoare de abundenta, sanatate si implinire. Energia relaxanta si purificatoare pe care o creeaza bolurile cantatoare vor atrage in casa si firma dumneavoastra doar Chi-ul curat si proaspat care va mentine sanatatea puternica si mintea clara si linistita.

Coş  

(gol)

Produse noi

Niciun produs noi

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment