DISPOZITIV ORGONIC

Este generator continuu de energie vitala.

S-a constatat ca aceste dispozitive elimina poluarea .

Prin prezenta acestui dispozitiv  somnul dvs. nu va mai fi bombardat de programe infoenergetice.

Reprezinta un suport bun pentru frecvente de vibratie inalte.

Desfacerea nodurilor Hartman.

Protectie energetica.

Vindecarea insomniilor in majoritatea  cazurilor.

Cum puteti folosi aceste dispozitive?

- Il puteti pune in dormitor, pe o noptiera langa pat, sau in apropierea acestuia pentru a avea un somn mai bun, poate chiar sub pat,
- Il puteti lega de conducta de apa pentru a curata, si incarca energetic toata apa care vine prin conducte
- Il puteti pune in vecinatatea obiectelor electronice si electrocasnice, emitatoare de radiatii electromagnetice,mobile,calculator,leptop,auto.
Un orgon de casa si astfel casa dvs. va deveni un mic paradis, protejat de toate radiatiile si atacurile energetice.
- Il poti purta cu tine(brosa , inel, medalion) astfel ca nu doar pe tine te vei ajuta ci vei curata si spatiul in care mergi, ducand o raza de lumina cu tine.

 

 

Astrologie Feng Shui: IANUARIE 2010-2011

ŞOBOLAN
Luna aceasta, aveţi noroc la bani şi obţineţi uşor succesul, dar numai dacă sunteţi dispuşi să munciţi pentru el. Nu vă aşteptaţi să faceţi bani uşori, cum ar fi să câştigaţi la loterie. Ca să rămâneţi în cea mai bună formă, ţineţi în buzunar un Wu Lou. Fortuna vă aduce şi şanse de promovare. Pentru a le fructifica, agăţaţi un tablou cu cei 8 Nemuritori în sud. Dacă sunteţi încă single, faceţi apel la şarmul vostru pentru a atrage dragostea în viaţă şi purtaţi o brăţară Dzi cu 2 ochi pentru a vă găsi sufletul-pereche.

BOU
Vă aşteaptă o lună cu noroc venit din ceruri. Este posibil un câştig neaşteptat şi vă veţi bucura de sprijinul celor din jur. Pentru a profita de norocul providenţial, purtaţi o brăţară Dzi cu 9 ochi. Totuşi, există un conflict energetic în astrogramă, aşa încât îngrijiţi-vă de starea de sănătate şi dispuneţi un Wu Lou auriu pe noptiera din dormitor. Pentru mai multă armonie în familie, etalaţi 6 globuri netede de cristal pe măsuţa din living sau sufragerie.

TIGRU
Norocul vă surâde acum şi vă bucuraţi de un mare noroc la bani. Sporiţi-vă şansa de avere etalând în nord-est o roată a îndeplinirii dorinţelor. Ca să atrageţi prieteni benefici în viaţa voastră, purtaţi piatra Dzi cu dinte de tigru auriu şi 6 ochi, care va disipa şi energiile negative remanente ale anului. Există totuşi un risc de accidentări cu obiecte metalice, aşa încât fiţi precauţi şi dispuneţi ca remediu, în nord-estul livingului sau al casei, o lampă cu sclipici.

IEPURE
Luna aceasta, destinul vostru ia o turnură în bine şi prindeţi vânt în pânze în mai toate domeniile. Dispuneţi o ţestoasă-dragon cu pui în spatele mesei de lucru de la serviciu, ca să vă bucuraţi de sprijinul deplin al persoanelor cu care lucraţi. Puteţi demara cu încredere noi proiecte, investiţii şi planuri, fără a vă teme că ceva ar putea merge prost. Sporiţi-vă şansele de recunoaştere a muncii voastre aşezând un cal de paradă în sectorul sudic. Vă bucuraţi acum de o mare popularitate, deci vă va fi benefic să ieşiţi în lume. Şi în viaţa amoroasă totul va merge bine.

DRAGON
În această lună sunteţi chiar mai slăbiţi decât în decembrie. Nu vă expuneţi la boli contagioase sau situaţii riscante. Fiţi precauţi când utilizaţi instrumente cu care v-aţi putea răni mâinile şi picioarele. Purtaţi un Wu Lou de jad pentru a vă proteja de boli şi accidente. Oricum, vă veţi bucura, în luna curentă, de noroc de bogăţie şi vi se vor prezenta multe oportunităţi. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor şi cântăriţi-le cu grijă. Purtaţi o amuletă cu dragonul secret pentru a vă spori şansa şi a vă apăra de oamenii răuvoitori.

ŞARPE

Este o lună în care sunteţi dominaţi de energiile de boală, prin urmare trebuie să aveţi mare grijă de sănătatea voastră. Pentru a contracara energiile nocive, etalaţi în sud-estul locuinţei sau al livingului clopoţei de vânt metalici cu 6 tije şi  Wu Lou. Pe de altă parte, vă veţi bucura de noroc de bogăţie, iar viaţa amoroasă le promite multe celor care sunt încă single. Pentru a vă cristaliza norocul în dragoste, purtaţi un nod mistic si cuarţ roz.

 

CAL
Nu vă aşteaptă o lună tocmai bună. Există riscul să fiţi furaţi, deci preocupaţi-vă de siguranţa personală. Purtaţi un rinocer albastru de sodalit pentru a ţine la distanţă persoanele răuvoitoare. Protejaţi-vă casa flancându-vă uşa principală cu o pereche de câini Fu. Nici în iubire nu prea aveţi parte de noroc. Nu vă bizuiţi prea uşor pe ceilalţi, pentru că persoanele cărora le acordaţi încredere v-ar putea înşela. Purtaţi un nod mistic pentru a vă proteja de acest tip de ghinion.

OAIE
În luna ianuarie vă bucuraţi de multe oportunităţi. Luaţi în mână frâiele situaţiei şi nu lăsaţi aceste ocazii să vă scape. Concretizaţi-vă şansele punând un cal al victoriei în sud. S-ar putea să primiţi sfatul unei persoane mai în vârstă. Ascultaţi-o, căci vă va prinde bine. Aveţi noroc şi pe planul amoros, însă va trebui să aveţi grijă de sănătate. Nu lucraţi până târziu şi nu practicaţi sporturi periculoase. Protejaţi-vă cu ajutorul unei monede-zodiac.

MAIMUŢĂ
Aveţi noroc la bani şi vă puteţi bucura de o promovare, luna aceasta. Puneţi un glob cu sclipici în sud-vestul biroului, pentru mai multă şansă în carieră. Un lotus rotitor din cristal roz ţinut la sediu vă va spori norocul pe planul afacerilor şi al banilor. Totuşi, v-aţi putea surmena dacă munciţi prea mult. Protejaţi-vă sănătatea etalând în est un Wu Lou cu cei 8 Nemuritori. Apar dificultăţi în familie şi conflicte între generaţii. Suprimaţi energiile negative aşezând o oglindă rotundă din alamă în living.

COCOŞ
Luna aceasta, treceţi prin cea mai nefastă perioadă. Combinaţia stelei bolilor cu cea a nenorocirilor vă predispune la boli şi accidente. Fiţi foarte precauţi. Purtaţi un pandantiv  cu Wu Lou pentru a ţine bolile la distanţă şi apăraţi-vă de necazuri punând o pagodă a celor 5 elemente în vest. La serviciu, obosiţi uşor. Nu veţi avea prea mult noroc la bani şi în afaceri, deci feriţi-vă de speculaţii sau de alte riscuri. Deşi vă cresc şansele în dragoste, nu vă grăbiţi, dacă doriţi ca relaţia să şi dureze.

CÂINE
Dragostea pluteşte în aer, iar relaţiile personale devin prioritatea voastră. Cei singuri vor vedea că iubirea le bate la uşă de unde nici nu se aşteaptă! Purtaţi un pandantiv cu nodul mistic şi 2 inimi pentru a vă spori şansele pe plan amoros. În afaceri, totul merge excelent şi veţi descoperi că aveţi o mulţime de idei creative şi inovatoare. Utilizaţi-le pentru a vă extinde compania. Agăţaţi o pasăre ce îndeplineşte dorinţe la intrarea în sediu şi aveţi grijă ca aceasta să pară că vă intră în birou, pentru a vă aduce oportunităţi de afaceri.

PORC
Vă aşteaptă o lună grozavă pe plan amoros. Pentru a cristaliza norocul în iubire, etalaţi un şobolan albastru în nord. În plus, va fi o lună bună pentru studenţi şi pentru cei care lucrează în domeniul comunicaţiilor sau al cercetării. Studenţii şi elevii vor avea rezultate bune la şcoală, fiindu-le uşor să memoreze. Dispuneţi un glob pământesc de cristal în nord-est, pentru mai multe şanse pe planul educaţiei. Creativitatea voastră va fi şi ea la cote maxime, aşa încât, dacă lucraţi într-un domeniu în care este nevoie de aceasta, vă veţi uimi superiorii.

 

 

 

DIRECŢIILE FASTE CONFORM NUMĂRULUI KUA PERSONAL

 

 

 

Numărul

Kua

Sheng Chi (bogăţie)

Tien Yi (sănătate)

Nien Yen (dragoste)

Fu Wei (creştere)

1

Sud-est

Est

Sud

Nord

2

Nord-est

Vest

Nord-vest

Sud-vest

3

Sud

Nord

Sud-est

Est

4

Nord

Sud

Est

Sud-est

5 (bărbaţi)

Nord-est

Vest

Nord-vest

Sud-vest

5 (femei)

Sud-vest

Nord-vest

Vest

Nord-est

6

Vest

Nord-est

Sud-vest

Nord-vest

7

Nord-vest

Sud-vest

Nord-est

Vest

8

Sud-vest

Nord-vest

Vest

Nord-est

9

Est

Sud-est

Nord

Sud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIRECŢIILE NEFASTE CONFORM NUMĂRULUI KUA PERSONAL

 

Numărul

Kua

Ho Hai (accidente)

Wu Kwei

(cinci stafii)

Lui Shar

(şase ucideri)

Chueh Ming (pierdere totală)

1

Vest

Nord-est

Nord-vest

Sud-vest

2

Est

Sud-est

Sud

Nord

3

Sud-vest

Nord-vest

Nord-est

Vest

4

Nord-vest

Sud-vest

Vest

Nord-est

5 (bărbaţi)

Est

Sud-est

Sud

Nord

5 (femei)

Sud

Nord

Est

Sud-est

6

Sud-est

Est

Nord

Sud

7

Nord

Sud

Sud-est

Est

8

Sud

Nord

Est

Sud-est

9

Nord-est

Vest

Sud-vest

Nord-vest

Folosiţi direcţiile faste şi evitaţi-le pe cele nefaste

 

 

 

 

 


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Produse noi

Niciun produs noi

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Advertising