Caracteristica perioadei lui 8

 

O caracteristica foarte importanta a acestei perioade este ascensiunea persoanelor tinere, care vor ajunge celebre. Principalii întreprinzatori care se vor îmbogati sunt tinerii – acestia reusind sa depaseasca orice obstacol. Scolile, facultatile, universitatile si orice alte institutii de învatamânt vor fi foarte cautate. Gradul de cultura si civilizatie al acestei generatii va fi deosebit de ridicat.

 

Nord-estul este directia cea mai favorizata. Camerele din aceasta parte a casei sunt deosebit de importante – va recomandam sa le alegeti atunci când începeti o afacere noua sau va alegeti apartamentul într-o cladire.

 

Culoarea cea mai favorabila în perioada lui 8 este galbenul, care este o culoare de pamânt, iar cele mai bune obiecte sunt cele din ceramica, lut, cristalele si pietrele decorative. Cristalele benefice sunt citrinul, fluoritul si jaspul, prelucrate sub forma de bijuterii sau simboluri de bun augur,talismane.

Fata de perioada lui 7, care s-a terminat în 2004, vor avea loc foarte multe descoperiri, mai ales în domeniul medical si al ridicarii calitatii vietii. Foarte multe persoane tinere vor ajunge în functii de conducere, politice, si vor apare foarte multi milionari tineri.

Numarul “8” este numarul norocos al acestei perioade si puteti atrage acest noroc în viata dumneavoastra prin afisarea acestui simbol în casa sau în firma dumneavoastra. Casele sau firmele care au numarul 8 vor fi favorizate. Acelasi lucru se întâmpla cu autoturismele sau cu numerele de telefon.

Unul dintre cele mai benefice remedii Feng Shui este nodul mistic, fiind alcatuit din mai multe numere “8”. Amplasati acest remediu în preajma dumneavoastra pentru a beneficia de energia benefica a numarului “8”.

 

Foarte benefica este de asemenea fi forma Ba Gua – octogonala, care se regaseste la oglinzile Feng Shui si la amuletele de protectie. Aceasta va va aduce forta, noroc si abundenta, si va îndeparta ghinionul din viata dumneavoastra.

Pentru exteriorul casei va recomandam clopoteii de vânt cu 8 tuburi iar pentru protectia locuintei statuia cu Cei Opt Nemuritori, care va trebui amplasata în camera de zi sau în biroul directorului, în firma.

Deoarece ne aflam în perioada lui 8, va recomandam sa amplasati simboluri de bunastare precum pepite aurii, crapi, broaste râioase în coltul bunastarii (sud-est), în directia dumneavoastra Sheng Chi sau în sectorul unde este steaua #8 a apei. Va recomandam de asemenea sa amplasati în apropierea dumneavoastra un vas al abundentei.

 

 Influenta perioadei lui 8 asupra locuintelor

 

Majoritatea caselor au fost construite în perioada lui 7 sau anterioare. Începând cu anul 2004, cifra 7 a devenit un numar negativ, care poate aduce ghinion. Va recomandam de aceea sa renovati casa dumneavoastra pentru a o trece în perioada lui 8. Aceasta renovare consta în schimbarea a cel putin 30% din locuinta: zugraveala, schimbare acoperis si schimbare podea. Sau construirea unor anexe, mansardari etc. Pentru locuintele din blocuri este recomandata zugravirea, schimbarea usii de la intrare, schimbarea geamurilor.

Aceasta schimbare va însemna o renastere a locuintei si implicit o diagrama a stelelor zburatoare care va va aduce mai mult noroc, prosperitate si sanatate în perioada lui 8. Cele mai bune orientari ale caselor în perioada lui 8 (raportate la diagrama stelelor zburatoare) sunt est, vest, nord, sud-vest si mai ales nord-est.

 

Datorita faptului ca perioada lui 8 este o perioada de pamânt, vor creste preturile terenurilor si caselor. Foarte multe persoane care vor face speculatii imobiliare se vor îmbogati.

 

 

Remediile perioadei lui 8

 

Unul dintre cele mai apreciate cristale ale acestei perioade, care atrage energiile de pamânt este cristalul de citrin. Fie ca este vorba de bijuterii din citrin sau de produse ornamentale, culoarea galbena este un magnet deosebit de puternic pentru energiile de pamânt.

 

Forma octogonala este de asemenea foarte favorizata. Prin urmare orice remediu care înglobeaza BaGua este de foarte bun augur.

 

Un alt remediu foarte important pentru aceasta perioada, mai ales pentru casele care nu au o orientare de tip sud-vest 1 sau nord-est 1este perechea de câini Chi-Lin, cunoscute si sub denumirea de Unicroni sau caii dragon. Se spune ca aceste creaturi sunt blânde, inteligente si pline de bunatate.

Pentru a contracara efectele negative ale stelelor zburatoare ale perioadei lui 8, perechea de Chi Lin trebuie amplasata în mijlocul casei, pe axa care se formeaza unind directia casei cu locul în care este alezata casa. Sa presupunem ca locuinta este orientata catre sud. Acest remediu se va amplasa în mijlocul casei, pe axa nord-sud.

Un alt remediu si activator important este reprezentat de bijuteriile perioadei lui 8.

 

Elementele Feng Shui

 

Arta chinezeasca Feng Shui asociaza planetele Jupiter,MarteSaturnVenus si Mercur cu elementele de pe pamant. Cele cinci elemente Feng Shui dupa filozofia chineza sunt: LemnulFoculPamantulMetalul siApa. Toate aceste elemente reprezinta un ciclu periodic de 10 ani, care se repeta pentru fiecare element in parte odata la 2 ani. Anul chinezesc se stabileste dupa Calendarul Lunii asadar inceputul unui an nou la chinezi poate fi din mijlocul lunii ianuarie pana in mijlocul lunii februarie, pe cand la europeni anul este stabilit dupa Calendarul Solar si contine 12 luni si tot atatea zodii.

 

ELEMENTUL LEMN fiind si primul element reprezinta primavara, inceputul anului. In acest timp natura se trezeste la o noua viata. Culoarea vitala a acestui element este verde iar orientarea spre Est. Asemeni copacului, oamenii care fac parte din elementul lemn sunt usor recunoscuti dupa constructia atletica a corpului, sunt persoane dinamice, se acomodeaza usor, telurile spre care tind sunt inalte si realizabile, dar dupa o perioada lunga, ceea ce implica activitate si dinamism. Daca acestor persoane se pun diferite obstacole care sa-i impiedice sa-si atinga scopul dorit acestia devin agitati, suparati sau chiar agresivi.

Caracteristici principale ale Omului din Elementul Lemn:

Culoarea: Verde

Forme: Inalte, Cilindrice

Orientare spre cer: Est

Energie maxima: Primavara, In fiecare dimineata

Organ senzitiv: Ochiul

Sunete specifice: Urlete

Climat favorabil: Vant

Gust: Acrisor, Acru

Sentimente/Stari: Darnic si Tolerant / Incapatanare si Suparare

Transfer de energie: Hraneste Focul(prin ardere) si este Hranit de Apa(absortie element vital), Distruge Pamantul(extrage seva) si este Distrus de Metal(prin taiere)

Locuri benefice: Paduri, Munti, Case inalte, Turnuri, Fabrici impunatoare

Materiale benefice: Lemn, Pluta, Bambus, Rattan, Materiale verzi, Linii verticale.

 

ELEMENTUL FOC sau simbolul caldurii reprezinta perioada cea mai calda a anului adica vara. Energia maxima se acumuleaza la amiaza cand soarele ne incalzeste din partea de sud. Culoarea caracteristica este rosu de aceea oamenii care fac parte din acest element au o gandire treaza, le place sa vorbeasca mult, cateodata fara scrupule dar de multe ori “le-o ia gura pe dinainte”. Sunt firi inflacarate care de multe ori ajunse aproape de telul dorit, se razgandesc si cauta alta directie.

Caracteristici principale ale Omului din Elementul Foc:

Culoarea: Rosu

Forme: Ascutite, Triunghiulare, Varfuri

Orientare spre cer: Sud

Energie maxima: Vara, Ziua la amiaza

Organ senzitiv: Gura

Sunete specifice: Rasete

Climat favorabil: Caldura mare

Gust: Amarui, Amar

Sentimente/Stari: Bucurie si Ura

Transfer de energie: Hraneste Pamantul (prin cenusa) si este Hranit de Lemn(material vital), Distruge Metalul(prin topire) si este Distrus de Apa(prin stingere).

Locuri benefice: Varfurile muntilor, Case cu acoperisuri ascutite, Cladiri cu turnuri

Materiale benefice: Plastic, Imitatii de piele, Lumanari, Lampi, Foc deschis, Mobila rosie, Mese triunghiulare,Materiale rosii, Linii in zig zag.

 

ELEMENTUL PAMANT care este considerat de catre chinezi si elementul fundamental al existentei noastre simbolul centrului, al recoltei, al progresului si evolutiei umane. Elementul pamant simbolizeaza sfarsitul verii si inceputul toamnei. Culoarea acestui element este galben-maro, bej. Oamenii care fac parte din acest element iubesc forme patrate cu acoperisuri joase, sunt oameni pe care se poate baza, cu picioarele pe pamant, de multe ori plictisitori in discutii deoarece abordeaza doar teme de care sunt doar ei interesati. Sunt tacuti dar de multe ori cand se afla intr-o forma buna sunt si foarte distractivi.

Caracteristici principale ale Omului din Elementul Pamant:

Culoarea: Galben, Maro, Bej

Forme: Colturi drepte, Patrate, Joase

Orientare spre cer: Centru, Mijloc

Energie maxima: Vara tarzie, Dupa amiaza

Organ senzitiv: Limba

Sunete specifice: Cantece,

Climat favorabil: Umezeala, Ploaia

Gust: Dulce

Sentimente/Stari: Gandire, Liniste, Ocrotire, Stabilitate, Chibzuinta

Transfer de energie: Hraneste Metalul(prin mineralizare) si este Hranit de Foc(prin cenusa), Distruge Apa (prin absortie) si este Distrus de Lemn(prin extragerea sevei).

Locuri benefice: Platouri, Dealuri joase, Locuinte joase in forma patrata, Sticla, Ceramica, Portelan, Materiale galbene sau maro, Linii drepte simetrice.

 

ELEMENTUL METAL apartine perioadei de toamna spre iarna luand nastere din presarea mineralelor din interiorul pamantului. Culoarea care apartine acestui element este argintiu. Oamenii care apartin elementului metal au o forma dorsala rotunda cu putina burta de multe ori. O caracteristica a acestor oameni este de a vorbi de multe ori despre morala si etica dar si de a incerca sa traiasca idealuri inalte. Nu intotdeauna reusesc sa atinga aceste idealuri de aceea cauta uneori si vinovati pentru aceste nereusite.

Caracteristici principale ale Omului din Elementul Metal:

Culoarea: Alb, Argintiu, Gri, Auriu

Forme: Rotund, Oval

Orientare spre cer: Vest

Energie maxima: Toamna, Inceputul serii

Organ senzitiv: Nasul

Sunete specifice: Plansul

Climat favorabil: Uscat

Gust: Iute, Piscacios

Sentimente/Stari: Incredere, Ocrotire, Tristete

Transfer de energie: Hraneste Apa(prin fluidizare) si este Hranit de Pamant (prin mineralizare), Distruge Lemnul(prin taiere) si este Distrus de Foc (prin topire).

Locuri benefice: Dealuri rotunde, Platouri rotunde, Constructii cu pereti rotunzi sa semi-rotunzi, Case cu arcade rotunde, Constructii cu acoperisuri rotunjite etc.

Materiale benefice: Fierul, Mobilier metalic, Cuprul, Argintul, Aurul, Obiecte din materiale feroase sau neferoase, Materiale argintii, Linii ondulate sau puncte.

 

ELEMENTUL APA sau elementul vital vietii reprezinta iarna sau anotimpul rece. Apa fiind si cel mai mare purtator de informatie existent in natura. Chinezii numesc apa drept “sangele vietii”. Circuitul apei in natura reprezinta factorul principal al existentei noastre. Oamenii care apartin acestui element sunt de multe ori agitati sau irascibili alegandu-si de multe ori meserii de comunicare, de aceea  au vocatie, dictie si sunt experti in folosirea cuvintelor.

Caracteristici principale ale Omului din Elementul Apa:

Culoare: Albastru, Albastru inchis, Negru

Forme: Neregulate, Orizontale

Orientare spre cer: Nord

Energie maxima: Iarna, Noaptea

Organ senzitiv: Urechea

Sunete specifice: Gemete

Climat favorabil: Frigul

Gust: Sarat

Sentimente/Stari: Teama si curaj, Atotstiutor, Inteligenta

Transfer de energie: Hraneste Lemnul(sursa de energie) si este Hranit de Metal(prin fluidizare), Distruge Focul(prin stingere) si este Distrus de Pamant (prin absortie).

Locuri benefice: Rauri, Lacuri, Mare, Cladiri cu ferestre mari de sticla, Constructii cu forme neregulate etc.

Materiale benefice: Sticla, Acvarii, Jocuri de apa, Mobilier cu sticla, Vitrine, Matasea, Satinul, Linii neregulate ondulate in forma de valuri.

 


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Produse noi

Niciun produs noi

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment