OrgoaneSunt 10 produse.

Orgoane
Orgonul este o energie naturala, care purifica, vindeca viata in toate aspectele ei, este o sursa de energie pozitiva, este o modalitate naturala pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale raspandite cu atata usurinta de om. Orgonul neutralizeaza efectele microundelor, ale radiatiilor electromagnetice, ale campurilor magnetice, ale radiatiilor nucleare emise de centralele atomice. Orgonul, ca sursa a armoniei generale, indeparteaza gandurile intunecate si creeaza conditiile propice manifestarii celor pozitive, luminoase, bune. Multi dintre cei care spun ca au puteri paranormale relateaza adesea ca entitatile negative, demonii nu se simt deloc bine in preajma unui dispozitiv orgonic si dispar aproape instantaneu. Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare care este numit "aprindere". Aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa, stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare.

Daca te-ai hotarat sa experimentezi cu un astfel de dispozitiv orgonic, vei descoperi vindecari miraculoase si efecte de armonizare evidente. Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturala. Vei cunoaste direct efectele orgonului asupra ta, a familiei tale si a prietenilor. Vei constata cum iti va transforma miraculos gandurile negre si temerile zilnice in intuitii si asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare si pure. Iar plantele, apa si animalele de casa vor deveni pur si simplu mai vii.

Si, la un anumit moment, vei dori sa imparti acest cadou cu ceilalti. Pentru ca, intr-adevar, acesta este un cadou. Un cadou de viata, o viata de care nu ai beneficiat datorita acelor forte si intentii negative, care nu doresc ca tu sa fii ceea ce ai putea fi. Dispozitivele orgonice nu iti dau viata, ci iti inapoiaza viata care ti-a fost furata.

Aceasta viata ti-a fost furata prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, si chiar prin aerul pe care-l respiri, datorita prezentei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiatii nucleare si electromagnetice). Senzatia inconfundabila a unei vieti pline ti-a fost furata de prezenta zaharului rafinat si a aditivilor chimici in alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne "otravesc" mintea si sufletul. Cand primesti acest cadou al orgonului, lucrurile isi arata adevarata infatisare: atat cele frumoase, cat si cele urate. Pe masura ce saptamanile trec si mediul inconjurator din imediata apropiere se reface si revine la ceea ce ar fi trebuit sa fie dintotdeauna, vei realiza foarte clar adevarata dimensiune a complotului impotriva conditiei umane. Si atunci, ceva se va

intampla in interiorul tau.

Stii sa deosebesti binele de rau, iar acest sentiment, care a fost ingropat ani de zile de egoismul si frica exacerbata, iti va fi de acum un ghid infailibil. Constiinta din interiorul tau striga acum sa daruiesti la randul tau acest cadou pe care l-ai primit. Pentru ca fericirea de unul singur nu este fericire. Pentru ca putem fi fericiti cu totii, impreuna!

As enumera in continuare cativa factori benefici ai dispozitivelor orgonice:

-generator continuu de energie vitala

-raza de actiune foarte mare a acestora face un bine si celor din jur, prin ajutorarea lor va veti ajuta pe dvs.

-s-a constatat ca aceste dispozitive elimina poluarea si reduc semnificativ nivelul de smog in zona dvs.

-prin prezenta acestui dispozitiv veti avea nevoie de mai putine ore de somn sau in orice caz somnul dvs. va fi mai sanatos si nu va mai fi bombardat de programe infoenergetice

-reprezinta un suport bun pentru meditatie si relaxare, oferind protectia si energia necesara dobandirii unor frecvente de vibratie inalte

-evolutia ta spirituala va fi libera de orice constrangeri

-desfacerea nodurilor Hartman

-protectie energetica

-vindecarea insomniilor in majoritatea cazurilor

Cum puteti folosi aceste dispozitive? Raspunsul il aflati in cele ce urmeaza:
- Il puteti pune in dormitor, pe o noptiera langa pat, sau in apropierea acestuia pentru a avea un somn mai bun, poate chiar sub pat,
- Il puteti lega de conducta de apa pentru a curata, si incarca energetic toata apa care vine prin conducte
- Il puteti pune in vecinatatea obiectelor electronice si electrocasnice, emitatoare de radiatii electromagnetice
Pentru o protectie avansata se recomanda cate un mini orgon in fiecare colt al camerei!astfel casa dvs. va deveni un mic paradis, protejat de toate radiatiile si atacurile energetice.
- Il poti purta cu tine pe unde mergi, astfel ca nu doar pe tine te vei ajuta ci vei curata si spatiul in care mergi, aducand o raza de lumina cu tine.

Coş  

(gol)

Produse noi

Niciun produs noi

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment